2020-11-28 13:13:17• hírek • Szatmár.ro

62 külföldi álláslehetőségről tájékoztat az AJOFM

A Szatmár Megyei Munkaerőfoglalkoztatási-ügynökség ismertette az EURES által közölt külföldi álláslehetőségek lajstromát, összesen 62 ilyenről érkezett tájékoztatás.

Az ügynökséghez beérkezett információk szerint az EURES munkatársai négy európai ország álláslehetőségeit összesítették, az alábbiak szerint:

Németország 37 állást kínál gépkezelők, fémipari munkások, elektronikai technikusok, műanyag- és gumi alkatrészek gyártásával foglalkozó munkások, víz- és gázszerelők, valamint légkondicionálókkal foglalkozó szakemberek számára.

Lengyelországból 14 állást találtak elsősorban asztalosok, kőművesek, betonvas-kovácsok, CNC-kezelők, eszterga-kezelők, lakatosok, hegesztők, és kotrógépkezelők számára.

Norvégiában 7 állás vár betöltésre, minek fényében kémiai kutatási és fejlesztési szakembereket, kőműveseket, burkolókat, autófestő / javító technikusokat keresnek.

De Finnországból is van 4 lehetséges állás az EURES adatbázisában, mégpedig CNC-kezelők számára.

Aki részletesebb információkat szeretne tudni a szabad állásokról, keresse fel a Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség székhelyét vagy a hivatalos honlapját, illetve érdeklődjön a 0261-770-237-es telefonszámon, vagy az ajofm@sm.anofm.ro e-amil címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: